search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Απειλεί με μηνύσεις ο Φουρθιώτης για το τρέιλερ με σκηνές από τους «Δύο Ξένους» (Video)

09.09.2017 12:51
Απειλεί με μηνύσεις ο Φουρθιώτης για το τρέιλερ με σκηνές από τους «Δύο Ξένους» (Video) - Media

 

Ντόρος προκλήθηκε με αφορμή το trailer του Μένιου Φουρθιώτη για τα «Αποκαλυπτικά» που είχε μέσα αποσπάσματα δευτερολέπτων από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Δυο ξένοι».

Οι ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη απείλησαν με μηνύσεις τον Μένιο Φουρθιώτη, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, ζητώντας του να το αποσύρει.

Ο παρουσιαστής στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής του θέλησε να μιλήσει ανοιχτά πρώτη φορά για το περιστατικό, να «καρφώσει» τους υπεύθυνους και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αναφέροντας ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας, δημιουργός της σειράς, του είχε δώσει άδεια να χρησιμοποιήσει αποσπάσματα.  

«Θα το σχολιάσουμε στην πορεία γιατί νομίζω κάποια πράγματα είναι άκομψα όταν έχουμε την άδεια του δημιουργού. Ξαφνικά πήγαμε να δημιουργήσουμε ντόρο εκεί που δεν υπάρχει. Να κανιβαλίζουμε τα πάντα για να κάνει ένας άγνωστος το site του γνωστό έχει ένα σημείο. Πέρυσι κανιβαλίστηκε η εκπομπή πολύ αλλά φέτος δεν θα συμβεί. Τέρμα τα αστεία φέτος. Θα πληρώνουν με αποζημιώσεις. Έχει καταντήσει αηδία.»

 

Με πληροφορίες από: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35