search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Έτσι οργανώθηκε η υποδοχή Μίσσα στα αποδυτήρια – Τι φώναζαν οι διεθνείς

10.09.2017 12:25
Έτσι οργανώθηκε η υποδοχή Μίσσα στα αποδυτήρια - Τι φώναζαν οι διεθνείς - Media

Ο Κώστας Μίσσας γνώρισε την αποθέωση από τους παίκτες της Εθνικής στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λιθουανίας.

 

Tο κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ήταν πανηγυρικό μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λιθουανίας και την πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ. Ο Κώστας Μίσσας, δε, γνώρισε την αποθέωση από τους παίκτες του πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. 

Οι διεθνείς είχαν συναισθανθεί τη μεγάλη πίεση που κουβαλούσε πάνω του ο ομοσπονδιακός προπονητής και γνώριζαν καλά πόσα είχε ακούσει τις προηγούμενες μέρες, από Έλληνες και… Λιθουανούς. Έτσι θέλησαν να εκφράσουν και οι ίδιοι τη στήριξή τους στον 64χρονο προπονητή και… οργάνωσαν εξέδρα που μόλις μπήκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στα αποδυτήρια άρχισαν να φωνάζουν «Σας γ@@αει ο Μίσσας» στους ρυθμούς του Seven Nation Army. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις πρώτες… φωνές στο σύνθημα ήταν και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, δείγμα της πίστης στον προπονητή και στο ομαδικό πνεύμα που επικρατεί πλέον στην ομάδα. 

Ο Κώστας Μίσσας ξέσπασε σε γέλια βλέποντας την υποδοχή και ευχαρίστησε τους παίκτες του, αλλά αμέσως… σοβαρεύτηκε και τους είπε πως η αποστολή της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ δεν ολοκληρώθηκε. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:49