search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03
MENU CLOSE

Κρήτη: Από αυτή τη φυλακή δεν θα θέλεις να βγεις και να σε παρακαλάνε (photos)

11.09.2017 07:33
Κρήτη: Από αυτή τη φυλακή δεν θα θέλεις να βγεις και να σε παρακαλάνε (photos) - Media

Δεν πρόκειται για σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στη Μεγαλόνησσο, αλλά για μια εκπληκτικής ομορφιάς παραλία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες στα εξωτικά νησιά. 

Για την προσεγγίσεις και για να κολυμπήσεις στα γαλαζοπράσινα νερά της πρέπει να τηρείς μια προυπόθεση: Να είσαι γυμνιστής.

Η παραλία της Φυλακής βρίσκεται 3km ανατολικά της Χώρας Σφακίων και 75km νοτιοανατολικά των Χανίων. Η παραλία έχει βότσαλο και κατά τόπους βράχια και δεν είναι ανοιχτή στους ανέμους. Είναι γενικά απομονωμένη, παρά το γεγονός ότι η πρόσβαση με αυτοκίνητο ή περπάτημα από την κοντινή Χώρα Σφακίων είναι εύκολη.

Στη παραλία δεν υπάρχουν καταλύμματα, αλλά υπάρχουν ξαπλώστρες και μια μικρή καντίνα. Επίσης, λόγω της γειτνίασης της με ένα ξενοδοχείο για γυμνιστές και της απομονωμένης θέσης της, η Φυλακή, καθώς και οι γειτονικές παραλίες του Αμμουδίου, προτιμούνται από γυμνιστές σε τέτοιο βαθμό που αν δεν κάνετε κι εσείς γυμνισμό μπορεί να σας γίνει παρατήρηση.

Πηγή: cretanbeaches.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03