search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Σάλος από βίντεο κλιπ γυρισμένο μέσα σε… εκκλησία (Video)

16.09.2017 10:45

 

Όταν ο γνωστός ράππερ Ρικ Ρος αποφάσιζε να γυρίσει το βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «Santorini Greece» στο ομώνυμο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων μάλλον δεν φανταζόταν ότι θα προκαλούσε θυελλώδεις αντιδράσεις για μια σκηνή του κλιπ.

Το βίντεο δείχνει τον Ρος σε διάφορα σημεία της Σαντορίνης και θα μπορούσε κανείς να πει ότι αποτελεί κι ένα, ας πούμε, διαφημιστικό μετά μουσικής για το νησί, ωστόσο, η απόφασή του να γυρίσει κάποιες σκηνές μέσα σε εκκλησία προκάλεσε σάλο.

Συγκεκριμένα, η  μητρόπολη Θήρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «με θλίψη λάβαμε γνώση της χρήσεως του εσωτερικού χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας ως «σκηνικού» για την κινηματογράφηση μουσικού βίντεο.

Το επαίσχυντο αυτό γεγονός συνέβη χωρίς καμία γνώση και άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων. Αυθημερόν διατάχθηκε πειθαρχική διαδικασία για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών για τη βεβήλωση του ιερού χώρου, ενώ θα ζητηθεί και δικαστική προστασία κατά παντός υπευθύνου».
 
Παράλληλα, η μητρόπολη αναφέρεται και στην αφαίρεση σταυρών από τους τρούλους ναών του νησιού σε διαφημιστικό γνωστού σούπερ μάρκετ για να καταλήξει σημειώνοντας ότι «αν ως Έλληνες αποδεχόμαστε ελαφρά τη καρδία τέτοια επιχειρήματα “πολιτικής ορθότητας” ή “πολυπολιτισμικότητας” για την νόθευση των σεβασμάτων της πίστεως μας και του πολιτισμού μας εντός Ελλάδος, ας έχουμε πάντως υπ’ όψιν μας ότι συναφείς δικαιολογίες χρησιμοποιούνται και από αλλόθρησκα κράτη για να δικαιολογήσουν βεβηλώσεις σε χριστιανικούς Ναούς».
 
Δείτε το επίμαχο βίντεο κλιπ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46