search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Ηλικιωμένη ζούσε δύο μέρες με τον νεκρό γιο της χωρίς να το καταλάβει

23.09.2017 09:27
Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι νεκρός για τουλάχιστον δύο ημέρες παρέμεινε στο σπίτι του στους Γόμφους Τρικάλων ένας 63χρονος άντρας, χωρίς να το αντιληφθεί η ηλικιωμένη μητέρα του με την οποία ζούσε μαζί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το trikalavoice.gr, ο 63χρονος άντρας, παλιός ναυτικός και άνεργος τα τελευταία πολλά χρόνια, ζούσε με την υπέργηρη μητέρα του στο σπίτι τους στο χωριό. Όλα αυτά τα χρόνια τους παρείχε ηθική και οικονομική στήριξη ο εξάδελφός του, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής ανησύχησε όταν συνειδητοποίησε ότι είχε δυο-τρεις μέρες να μιλήσει μαζί του.

Παρακάλεσε συγγενείς απ’ το χωριό να τον αναζητήσουν, δίχως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αργά το μεσημέρι ανέβηκε ο ίδιος στο χωριό και όταν ρώτησε τη μητέρα του η οποία έχει συμπτώματα άνοιας που είναι εκείνη του απάντησε στα Τρίκαλα και του ψέλλισε «να έχει και κλειστή τη πόρτα απ’  το δωμάτιο και δεν ξέρω».

Υποχρεώθηκε να τη σπάσει τη πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο εξάδελφός του ήταν νεκρός και το πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Ο 63χρονος κηδεύτηκε λίγες ώρες αργότερα από τον Ιερό Ναό του χωριού, συνοδεία ελαχίστων συγγενών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26