search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:01
MENU CLOSE

Καμμένος: Ουδέποτε απείλησα τον Γιαννουσάκη

25.09.2017 17:36
Απίστευτη επίθεση Καμμένου στον Άδωνι Γεωργιάδη: Ο αντιπρόεδρος της... νέας ΝΔ (Video) - Media

 

Κάθε κατηγορία που του προσάπτουν αρνήθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στην ομιλία του στη Βουλή ότι οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση τον δικαιώνουν. Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο «η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά εξεταστική επιτροπή προκειμένου να εμποδίσει την διερεύνηση της υπόθεσης».

Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως «ουδέποτε μίλησα για την υπόθεση με δικαστικό λειτουργό» και παράλληλα τόνισε πως «ουδέποτε απείλησα τον Γιανουσάκη για να εμπλέξει τον Μαρινάκη» ενώ τόνισε ότι «δεν έχω προσωπικά με τον Μαρινάκη αλλά αν έχει ευθύνες πρέπει να πληρώσει».

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας «ο Γιαννουσάκης επεδίωξε την επαφή μαζί μου και όχι εγώ μαζί του». Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι έπραξε το αυτονόητο και επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης. «Δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα της ηρωίνης για να εξαγοράσω διθυραμβικά πρωτοσέλιδα σε ελεγχόμενες εφημερίδες» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. «Προτιμώ τον ρόλο του τσάμπα μάγκα και όχι του επί πληρωμή βλάκα και απατεώνα της πολιτικής» όπως είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Ο εκβιασμός δικαστών είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα» τόνισε ο υπουργός Άμυνας καταγγέλλοντας σειρά δημοσιευμάτων που, όπως ανέφερε, έβαζαν στο στόχαστρο τους εισαγγελικούς λειτουργούς ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγορούν λέγοντας πως έχουν αποκτήσει παράνομα συνομιλίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46