search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Έρευνα: Γιατί οι άνδρες πρέπει να αυνανίζονται πιο συχνά

27.09.2017 13:09
Έρευνα: Γιατί οι άνδρες πρέπει να αυνανίζονται πιο συχνά - Media

 

Νέα έρευνα έδειξε ότι ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία…

Μελέτη της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων “Sex Tenga” που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1200 ανδρών από τις ΗΠΑ, απέδειξε ότι ο αυνανισμός βελτιώνει την ποιότητα ζωής του ατόμου.

Σε ερώτηση για το «πόσο συχνά οι άνδρες βάζουν το χέρι τους μέσα από το παντελόνι τους», το 42% των Αμερικανών απάντησαν ότι αυνανίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 20% είπαν ότι αυτο-ικανοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.

«Η έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική αυτογνωσία και αυνανίζονται συχνότερα, έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε πολλούς τομείς», τονίζει ο σεξοθεραπευτής καθηγητής, Κρις Ντόναγκ από την αμερικανική επιθεώρηση «Ανδρική Υγεία» και συμπληρώνει: «Οι άνδρες που αυτο-ικανοποιούνται συχνότερα “δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και το σώμα τους».

Στη συνέχεια, επισημαίνει ότι «στην πράξη, έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που είναι άνετοι με την σεξουαλικότητά τους, είναι επίσης πιο ικανοποιημένοι με το σώμα τους».

Ωστόσο, δεν πρόκειται για τη μοναδική έρευνα που αναφέρεται στα οφέλη του αυνανισμού. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η εκσπερμάτιση έχει πολλά οφέλη για τους άνδρες όπως για παράδειγμα, τους ανακουφίζει από το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Επίσης, μελέτη των ερευνητών της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε ότι, ένας οργασμός την ημέρα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:14