search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Πρόσφυγας το έσκασε από το νοσοκομείο πριν γεννήσει – Ήθελε να φροντίσει το άλλο της παιδί

28.09.2017 09:48
Πρόσφυγας το έσκασε από το νοσοκομείο πριν γεννήσει – Ήθελε να φροντίσει το άλλο της παιδί - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα από τη Συρία. Σε προγραμματισμένη εισαγωγή της στην μαιευτική κλινική για να γεννήσει με καισαρική το δεύτερο παιδί της, αυτή «το ‘σκασε» από το νοσοκομείο και προσπάθησε να πάρει το λεωφορείο για να επιστρέψει στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μυρσίνης όπου διαμένει.

Η γυναίκα από τη Συρία εισήχθη το πρωί της Δευτέρας, συνοδεία του συζύγου της στο νοσοκομείο Πύργου. Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν πως για κάποιους λόγους έπρεπε η καισαρική να καθυστερήσει δύο μέρες. Χθες όταν άρχισαν να την προετοιμάζουν για το χειρουργείο, αυτή αντέδρασε, φοβούμενη πως θα καθυστερούσε κι άλλο η καισαρική. Η γυναίκα ήθελε να γυρίσει στη Μυρσίνη για να φροντίσει και το άλλο της παιδί . Επικράτησε πανδαιμόνιο και η γυναίκα ντύθηκε και έφυγε πεζή από το νοσοκομείο. Όμως ο κίνδυνος να γεννήσει από ώρα σε ώρα ήταν ορατός…

Με τη συνδρομή της Αστυνομίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την εντόπισαν και τη σταμάτησαν στο μεγάλο παρτέρι του κόμβου Φιλοθέης μερικά μέτρα μακρύτερα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται απέναντι η στάση του ΚΤΕΛ. Εκεί έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει και πάλι πίσω τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Για αρκετή ώρα αστυνομικοί και τραυματιοφορείς προσπαθούσαν να την μεταπείσουν και αυτή ήταν ανένδοτη. Τελικά έφτασε από τη Μυρσίνη, ο υπεύθυνος του Κέντρου Φιλοξενίας Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με εκπροσώπους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Μίλησαν μαζί με την ίδια και το σύζυγό της, κατάφεραν να τους μεταπείσουν και η γυναίκα από τη Συρία, επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή: IliaLive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:52