search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Στο φως η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

06.10.2017 16:10
Στο φως η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! - Media

 

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Θύρας 13 για άμεση δημοσιοποίηση και διαφάνεια της οικονομικής κατάστασης του «τριφυλλιού». Στην Λεωφόρο τα ντέρμπι.

Μετά την λαϊκή απαίτηση για διαφάνεια και άμεση δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού» αποφάσισε στην συνεδρίαση της Παρασκευής να μην χρονοτριβεί κι άλλο να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να παραθέσει την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, αποφασίστηκε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να γίνουν στην Λεωφόρο και όχι στο ΟΑΚΑ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση από το «πράσινο στρατόπεδο»:

«Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Θύρας 13 για παροχή οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Επίσης εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους τα μέλη του ΔΣ είναι θετικά διακειμενοι να δοθούν οι αγώνες με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52