search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Χάος και επεισόδια σε αλυσίδα fast food επειδή τελείωσε η σάλτσα! (Video)

08.10.2017 13:03
Χάος και επεισόδια σε αλυσίδα fast food επειδή τελείωσε η σάλτσα! (Video) - Media

 

Χαοτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, μέσα κι έξω, από δεκάδες καταστήματα της αλυσίδας Mc Donald’s στην αμερικανική επικράτεια, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας σε πολλές περιπτώσεις για να μην βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Χιλιάδες κόσμου διαμαρτύρονταν επειδή τελείωσε  συγκεκριμένη σάλτσα, κρατώντας πλακάτ έξω από τα ταχυφαγεία, άλλοι φώναζαν στους υπαλλήλους εντός των μαγαζιών, εκατοντάδες άλλοι περίμεναν καρτερικά να έρθει η σειρά τους να εξυπηρετηθούν επί ώρες και άλλοι εξέφρασαν την οργή τους στο twitter μέσω του hashtag #szechuansauce.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρία Mc Donald’s ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή με καρτούν ότι επανακυκλοφορεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα τη διάσημη σάλτσα σετσουάν, την οποία έχει καταργήσει από τα μενού της πριν αρκετά χρόνια.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι χιλιάδες λάτρεις της καταργημένης σάλτσας έσπευσαν στα κοντινότερα Mc Donald’s, ζητώντας τη σάλτσα. Όμως τα περισσότερα καταστήματα είχαν προμηθευτεί ελάχιστες μερίδες σετσουάν, γύρω στις 70, ενώ οι πελάτες ήταν γύρω στους 1.000 σε κάθε κατάστημα. Κάποια άλλα καταστήματα δε, αγνοούσαν παντελώς την προωθητική κίνηση της εταιρίας, και δεν αποφεύχθηκαν οι σκηνές… ροκ μεταξύ υπαλλήλων και πελατών.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας σε αρκετά καταστήματα, η εταιρία αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση όπου ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε όλος ο κόσμος να προμηθευτεί τη σάλτσα σετσουάν, υπενθυμίζοντας πάντως ότι είχε διευκρινίσει πως η ποσότητα θα ήταν περιορισμένη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:52