search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:33
MENU CLOSE

Τι λέει η πεθερά του δολοφονημένου καρδιολόγου – «Ο εραστής την έπεισε και έκανε κουμάντο»

11.10.2017 12:03
Τι λέει η πεθερά του δολοφονημένου καρδιολόγου – «Ο εραστής την έπεισε και έκανε κουμάντο» - Media

Την δική της εκδοχή για το έγκλημα, δίνει μιλώντας στον Alpha, η μητέρα της κατηγορούμενης, για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία , την οποία έχει ομολογήσει ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του.

 

Την δική της εκδοχή για το έγκλημα, δίνει μιλώντας στον Alpha, η μητέρα της κατηγορούμενης, για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία , την οποία έχει ομολογήσει ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του.

Mάλιστα η μητέρα της Βουλγάρας υποστηρίζει ότι η κόρη της – που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία- δεν παντρεύτηκε για την περιουσία και πως την έπεισε ο Βούλγαρος πράξει αυτά που έπραξε.

Η συνέντευξη της μητέρας της κατηγορουμένης:

-«Δεν ξέρω γιατί το έκανε (ο κατηγορούμενος). Μήπως είπε ότι θα τη σκοτώσει; Τρελός είναι…».

-Δημοσιογράφος: Σας είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της;

-Έτσι το σκέφτομαι. Την είχε πείσει να κάνει αυτό το πράγμα Αυτός την έκανε κουμάντο. Αυτή (η σχέση) ήταν 5-6 μήνες, δεν ήταν πριν.

Δημοσιογράφος: Σας είχε πει η κόρη σας αν ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει για τη Βουλγαρία;

-Όχι, η κόρη ήθελε να πάει το παιδί μια φορά. Το παιδί πρέπει να ξέρει από πού είναι η μάνα του. Μόνο μια φορά μια φορά πήγε στη Βουλγαρία τον Αύγουστο.

-Δημοσιογράφος: Γιατί δεν πήγε στη Βουλγαρία με το Χρήστο;

-Να σου πως την αλήθεια, δεν ήθελε. Ήταν παρά πολύ κρύο και δεν του άρεσε.

-Δεν είπε όμως «να μην πάρεις το παιδί να πας στη Βουλγαρία»;

-Μόνο σε αυτό είχαν λίγο καβγά, αλλά μετά συμβιβάστηκε να το αφήσει να πάει. ….Όταν παντρεύτηκε η κόρη μου, αυτοί (η οικογένεια) επειδή ήταν Βουλγάρα δεν είχε καθόλου σχέση. Τώρα βγαίνουν στην τηλεόραση, τώρα που πέθανε, καίγονται για να πάρουν κάτι. Αυτό είναι τώρα.

Η κόρη μου δεν παντρεύτηκε για την περιουσία. Όταν ο άνθρωπος είναι καλός μαζί σου, δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά. Χωρίς λεφτά πάλι δεν είναι καλό. Αλλά πρέπει κάτι να έχεις, δεν είναι έτσι; Έτσι είναι.

Πηγή: koutinadoras.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30