search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:05
MENU CLOSE

Ανυποχώρητη η Μενεγάκη με την Ιακωβίδου: Να μου ζητήσει συγγνώμη!

12.10.2017 08:15
Ανυποχώρητη η Μενεγάκη με την Ιακωβίδου: Να μου ζητήσει συγγνώμη!  - Media

 

Η Ελένη Μενεγάκη ενοχλήθηκε και θύμωσε με την Τάνια Ιακωβίδου για όλα όσα είχε πει για εκείνη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά κινήθηκε νομικά εναντίον της.

Η Τάνια Ιακωβίδου για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε στην Ντέμη Νταβαρη πως από εδώ και πέρα δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη: «Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω την κυρία Μενεγάκη. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέρφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθηκαν κάποια λόγια, τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της, οξύτατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά».
Σύμφωνα με την Espresso, η Ελένη παραμένει ανένδοτη στην απόφαση που πήρε με τον δικηγόρο της. Οι διαφορές τους θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες, εκτός εάν η Τάνια Ιακωβίδου ζητήσει συγγνώμη από την παρουσιάστρια.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:04