search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:18
MENU CLOSE

Αγία Πετρούπολη: «Τρελό» λεωφορείο χτυπά αυτοκίνητα και καταλήγει σε ποτάμι – Νεκροί και τραυματίες (Videos)

10.05.2024 14:42
bus_ria_new
via RIA Novosti

Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες πραγματοποίησε «τρελή» κούρσα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, σκορπίζοντας τον τρόμο σε πεζούς και εποχούμενους.

 Σύμφωνα με πληροφοριες από το Ria Novosti, τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά, ενώ εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση άλλων τεσσάρων επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε, για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε φανάρι πάνω σε γέφυρα του ποταμού Μόικα, ο οποίος διασχίζει τη ρωσική πόλη.

Τελικά, η «τρέλη» κούρσα του λεωφορείου κατέληξε στα νερά του ποταμού, ενώ αμέσως άρχισε προσπάθεια απεγκλωβισμού των περίπου 20 επιβατών του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες, ασθενοφόρα, καθώς και υπάλληλοι της διοίκησης της πόλης και της υγειονομικής επιτροπής. Συνολικά στην μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων συμμετέχουν 69 άτομα και 18 οχήματα.

«Σήμερα, περίπου στη μία το μεσημέρι, η αστυνομία έλαβε μια αναφορά ότι ένα επιβατικό λεωφορείο έπεσε από μια γέφυρα στον ποταμό Μόικα, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία την ώρα της έκτακτης ανάγκης υπήρχαν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα», αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti.

Διαβάστε επίσης

Ιαπωνία: Ψωμί με υπολείμματα αρουραίου, αποσύρονται χιλιάδες συσκευασίες

Ιαπωνία: Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του

Kimberley Nix: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, έχω φύγει από τη ζωή…» – Πέθανε στα 31 της η γιατρός και TikToker που πάλευε με το σάρκωμα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:17