search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:44
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

12.10.2017 09:47
Νεμάνια Νέντοβιτς: «Το μέλλον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι λαμπρό» - Media

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει σήμερα Πεμπτη στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τα χρέη του συλλόγου, αλλά και το ύψος αυτών την περίοδο που ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρίας  ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Πράσινη», οι υποχρεώσεις της εταιρείας, όπως καταγράφονται στην έκθεση που θα δοθεί στη δημοσιότητα, ανέρχονται σε ένα ποσό που φτάνει τα 54 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό περιλαμβάνει τρεις άξονες οφειλών: το χρέος κυμαίνεται στα 35 εκατ. ευρώ, 12 εκατ. ευρώ αφορούν το ομολογιακό δάνειο το οποίο αποπληρώνεται ετησίως μέσω των τηλεοπτικών εσόδων και τα 7 εκατ. ευρώ έχουν σχέση με την αγορά του προπονητικού κέντρου «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Όσον αφορά το ύψος των χρεών με τα οποία παρέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος την ΠΑΕ το 2012, αυτά σημειώνεται ότι έφταναν τα 37 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, με ανάρτηση στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Διευθυντή Επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Σταμάτη Γαρρή, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου για τα χρέη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία τους, γράφοντας: «Το να κοροϊδεύετε τον κόσμο είναι δικαίωμά σας. Το να με βγάζετε ψεύτη εμένα δεν το επιτρέπω. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ. Όλα έχουν όρια».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01