search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Γούντι Άλεν για Γουάινσταϊν: «Όχι» σε κυνήγι μαγισσών

16.10.2017 09:58
Γούντι Άλεν: Θα έπρεπε να ήμουν πρωταγωνιστής του #MeΤoo - Media

 

Θέση για τις κατηγορίες ενάντια στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πήρε ο Γούντι Αλεν δηλώνοντας ότι θεωρεί ιδιαίτερα θλιβερή την κατάσταση και τραγική για τις γυναίκες που βίωσαν τη σεξουαλική παρενόχληση.

«Όλη η υπόθεση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν είναι θλιβερή για όλον τον κόσμο. Είναι τραγική για τις καημένες τις γυναίκες που εμπλέκονται, θλιβερή για τον Χάρβεϊ, η ζωή του οποίου συγκλονίστηκε τόσο», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

Ωστόσο, από τις δηλώσεις του διακρίνουμε ξεκάθαρα μια αμφισβήτηση της αλήθεια της λεγομένων και των κατηγοριών αφήνοντας μια σοβαρή πιθανότητα όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν να είναι αναληθείς ή απλά, υπερβολές…

«Ακούμε συνεχώς χιλιάδες φανταστικές φήμες. Ορισμένες αποδεικνύονται αληθινές και ορισμένες –πολλές– είναι απλώς ιστορίες για την τάδε ή τον δείνα ηθοποιό. Αν ο κάθε άνδρας που κλείνει το μάτι σε μια γυναίκα στο γραφείο του πρέπει ξαφνικά να καλεί τον δικηγόρο του για να τον υπερασπιστεί, ούτε αυτό είναι καλό επίσης. Είναι όμως αλήθεια ότι ελπίζουμε να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό, αντί να είναι απλώς μια θλιβερή ή τραγική κατάσταση» είπε ο Γούντι Άλλεν για τον επί χρόνια συνεργάτη του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03