search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:46
MENU CLOSE

Χάος στο Χόλιγουντ: Σκηνοθέτης προσπάθησε να με βιάσει όταν ήμουν 16 χρονών, λέει γνωστή ηθοποιός

17.10.2017 14:57
Πατέρας βίαζε την 7χρονη κόρη του –  Με αιμορραγία μετέφερε η μάνα το παιδί στο νοσοκομείο - Media

 

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι έχει ανοίξει το «σκάνδαλο Γουαϊνστάιν» στο Χόλιγουντ και πλέον όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή και βιασμών γυναικών ηθοποιών από ισχυρούς «παίκτες» της βιομηχανίας του θεάματος.

Τελευταίο «κρούσμα» η απίστευτη καταγγελία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και επιχειρηματία, Ρις Γουίδερσπουν, ότι το 1992 σε ηλικία μόλις 16 ετών δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από σκηνοθέτη και ότι παραγωγοί και άλλοι παράγοντες του Χόλιγουντ τη συμβούλευσαν να κρατήσει το στόμα της κλειστό για το περιστατικό, αν ήθελε να κάνει καριέρα.

Νοιώθω αηδία για το περιστατικό και οργή για τη συμπεριφορά των παραγόντων του Χόλιγουντ, είπε δημόσια η Γουίδερσπουν, προσθέτοντας ότι αυτό που την παρακίνησε να αποκαλύψει την ιστορία της ήταν το θάρρος που επιδεικνύουν το τελευταίο διάστημα δεκάδες συνάδελφοί της, άνδρες και γυναίκες, μιλώντας για τις εμπειρίες κακομεταχείρισης που υπέστησαν από το Χόλιγουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01