14/12/2019 10:58:05

«Λύγισε» ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη μπροστά στις κάμερες (Video)

«Λύγισε» ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη μπροστά στις κάμερες (Video) - Media

 

Δεκά οκτώ ημέρες από την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ήρθε η σειρά του πατέρα του Γιάννη να... λυγίσει. Ο γιος του είναι ζωντανός, μακριά από τα χέρια των απαγωγέων του, στην αγκαλιά της οικογένειας του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το πιο δυσάρεστο γεγονός που σημάδεψε τη ζωή τη δική του και των δικών του ανθρώπων.

Η γιορτή της Αστυνομίας στην οποία και παραβρέθηκε σήμερα ο κ. Λεμπιδάκης αποτέλεσε την αφορμή να ξυπνήσουν μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στη διάρκεια της ομηρίας των 6 μηνών του Μιχάλη.  

«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή. Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ», ανέφερε.  

Με πληροφορίες από ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.