23/01/2019 21:09:27

«Όχι» από «τρόικα» για ΕΔΟΕΑΠ

Στη Βουλή η πρόταση της κυβέρνησης για τον ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Καμιά λύση δεν διαφαίνεται για τον ΕΔΟΕΑΠ, καθώς την περασμένη Πέμπτη η «τρόικα» απέρριψε τη λύση της κυβέρνησης για επιβολή εισφοράς 2% από τα διαφημιστικά έσοδα υπέρ ενός ταμείου υγείας των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Τυπολογιών, εξέφρασε διαφωνίες ακόμη και για την ανεξάρτητη λειτουργία ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου που θα είναι ενταγμένο στους φορείς υποχρεωτικής ασφάλισης.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη που πρόσκεινται στην κυβέρνηση δήλωναν πως το ζήτημα θα συζητηθεί σε ανώτατο επίπεδο την ερχόμενη Τρίτη, στη συνάντηση που θα έχει η υπουργός Εργασίας με την «τρόικα», γίνεται ωστόσο φανερό πως ο οργανισμός υγείας των ΜΜΕ μπαίνει σε μεγάλη περιπέτεια.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ν. Καρούτζος, που αποδέχτηκε μαζί με τη συνδικαλιστική ηγεσία των ΕΣΗΕΑ-ΕΠΗΕΑ όλες τις κυβερνητικές ενέργειες, δήλωσε πως είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε λύση δεν προβλέπει την υποχρεωτική ασφάλιση!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.