13/12/2019 22:44:12

Οπαδός ξύπνησε από το κώμα ακούγοντας τα συνθήματα της ομάδας του (φωτό)

Οπαδός ξύπνησε από το κώμα ακούγοντας τα συνθήματα της ομάδας του (φωτό) - Media

 

Ο 59χρονος Τόνι Κεμπ νοσηλευόταν σε κωματωδη κατάσταση στην εντατική νοσοκομείου και αυτό που, τελικά, τον κράτησε στη ζωή δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη του ομάδα, την Πλίμουθ.

Μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και χειρουργική επέμβαση, που κράτησε 18 ώρες, ο Τόνι Κεμπ είχε πέσει σε κώμα και η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη σύζυγό του πως αν δεν βγει από το κώμα εντός 48 ωρών, τότε θα αποσύνδεαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Η σύζυγός του, όμως, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον συνεφέρει, μάταια όμως, καθώς ο Κεμπ δεν ανταποκρινόταν ούτε σε ομιλίες και σκουντήματα ούτε στη μουσική.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια, λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας των γιατρών, η σύζυγός του αποφάσισε να του βάλει να ακούσει τα συνθήματα της αγαπημένης του ομάδας και... το θαύμα έγινε.

Ο 53χρονος οπαδός της Πλίμουθ άνοιξε τα μάτια του κι άρχισε να κινείται κανονικά, ενώ η κατάστασή του βελτιώθηκε ταχύτατα τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σε αυτά που τον κράτησαν στη ζωή: τη σύζυγό του και την πολυαγαπημένη του θέση στην εξέδρα της ομάδας του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.