search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο του Αρείου Πάγου ο «Ρουβίκωνας»

26.10.2017 15:35
Άρειος Πάγος: 92 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 830.000 ευρώ σε τρεις δουλέμπορους-διακινητές - Media

 

Παρέμβαση για την δράση της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», τόσο στην πρεσβεία της Ισπανίας, στην Εφορία Ψυχικού, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών και αλλού, αλλά και για το χθεσινό περιστατικό εισβολής στο γραφείο χειρουργού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πραγματοποίησε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Ειδικότερα, η κ. Δημητρίου διέταξε τη συνένωση και την έρευνα όλων των δικογραφιών που αφορούν «επισκέψεις» μελών του Ρουβίκωνα, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την εισβολή μελών της οργάνωσης στον «Ευαγγελισμό» και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν σε χειρουργό, ότι θα του κόψουν το χέρι αν μάθουν ότι δέχτηκε «φακελάκι».

Ακόμη, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, να διενεργήσει διπλή έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο. Πρώτον, για τις απειλές που δέχτηκε ο γιατρός και δεύτερον, να βγουν αντίγραφα της δικογραφίας και να ελεγχθεί αν όντως ο συγκεκριμένος γιατρός απαιτεί «φακελάκι» από τους ασθενείς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30