28/01/2020 05:34:14

Μήνυμα Παναθηναϊκού προς τον κόσμο: «Να προστατέψουμε το σπίτι μας»

Μήνυμα Παναθηναϊκού προς τον κόσμο: «Να προστατέψουμε το σπίτι μας» - Media

 

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί από νωρίς στη Λεωφόρο το Σάββατο και να έχει την πρέπουσα συμπεριφορά στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κόσμο της ομάδας.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι (27/10, 19:30) με τον Ολυμπιακό και εκτός από τα διαδικαστικά, αναφέρουν ότι ο κόσμος πρέπει να έχει την πρέπουσα συμπεριφορά, τονίζοντας: «η συμπεριφορά όλων χρειάζεται να είναι εντός ορίων ώστε να προστατεύσουμε το σπίτι μας».

Παράλληλα, καλεί όσους έχουν εισιτήριο να βρεθούν από νωρίς στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληροφορεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα εξής:

- Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμά να μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

- Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Για λόγους ασφαλείας οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 θα παραμείνουν κλειστές από τις 17:15 έως τις 18:15. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο.

- Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως έχει συμβεί έως τώρα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Λεωφόρος πρέπει να είναι γεμάτη και η συμπεριφορά όλων χρειάζεται να είναι εντός ορίων ώστε να προστατεύσουμε το σπίτι μας ενόψει των επόμενων αγώνων, μια και ο σύλλογος έχει ανάγκη τους φιλάθλους μας για αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους.

- Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.