search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Γυναίκα του Ισραηλινού στρατού, τα βάζει με 30 φανατικούς ορθόδοξους Εβραίους και τους κατατροπώνει (Video)

26.10.2017 17:48
Το Ισραήλ κατεδαφίζει σπίτια Παλαιστίνιων - Συνεχίζεται μεθοδικά η εθνοκάθαρση (Video) - Media

 

Η εκπαιδευμένη Ισραηλίτισσα, βγήκε από το αυτοκίνητο φορώντας τη στρατιωτική της στολή και προσπάθησε να ανοίξει το δρόμο που είχαν κλείσει 30 φανατικοί ορθόδοξοι Εβραίοι, που διαμαρτυρόντουσαν για τη στρατιωτική θητεία.

Δίχως να φοβάται και με όπλο την εκπαίδευση της στις πολεμικές τέχνες, η γυναίκα δεν κάμπτεται όταν οι φανατικοί αρχίζουν να τη φτύνουν να την καταριούνται, να τη βρίζουν και να την αποκαλούν «πόρνη». Κάποιοι όταν γύρισε την πλάτη της, της όρμηξαν. Εκείνη δίχως να πανικοβληθεί, απάντησε με κλωτσιές.

Το θέαμα να είναι 30 άνδρες γύρω από μια γυναίκα, να τη βρίζουν και να επιχειρούν να την χτυπήσουν είναι απαράδεκτο. Εκείνη όμως όχι μόνο τα βγάζει πέρα αλλά και τους κατατροπώνει. Αφού είδαν ότι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί της, κάποιοι φανατικοί περίμεναν να τους γυρίσει την πλάτη και τότε ορμούσαν να τη χτυπήσουν. Εκείνη όμως απαντούσε με το ίδιο νόμισμα.

Η γυναίκα ονομάζεται Nomi Golan και υπηρετεί στον Ισραηλινό στρατό. Έχει εκπαιδευτεί άριστα στην πολεμική τέχνη Krav Maga και όπως φαίνεται στο βίντεο κανείς δεν μπόρεσε να την κάνει καλά. «Μου επιτέθηκαν. Ήθελα να ανοίξω δρόμο και εκείνοι διαμαρτύρονταν για τη στρατιωτική θητεία. Βγήκα για να τους μιλήσω και άρχισαν να με βρίζουν.» θα πει  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:03