search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Προσαγωγές χρυσαυγητών για την επίθεση στις δικηγόρους – Καταγγελίες της πολιτικής αγωγής για παρουσία βουλευτών της Χ.Α.

01.11.2017 13:50
Προσαγωγές χρυσαυγητών για την επίθεση στις δικηγόρους - Καταγγελίες της πολιτικής αγωγής για παρουσία βουλευτών της Χ.Α. - Media
Στην προσαγωγή 25 μελών της Χρυσής Αυγής προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση σε βάρος γυναικών κοντά στο Εφετείο Αθηνών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας δικηγόρου και δύο ακόμη γυναικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Εφετείο.
 
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για 23 άνδρες και δύο γυναίκες οι οποίοι εξετάζονται, ενώ στην ασφάλεια βρίσκονται και οι τρεις γυναίκες προκειμένου να αναγνωρίσουν τους δράστες της επίθεσης εναντίον τους. 
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ενημερωτικό site Golden Dawn Watch, μετά την επίθεση οι δράστες κατευθύνθηκαν συνοδεία αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.

Νωρίτερα, έφθασαν στη ΓΑΔΑ πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση δικηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι επίσης βρίσκονται έξω από την ΓΑΔΑ αναμένοντας τις εξελίξεις της προανάκρισης.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Golden Dawn Watch)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01