search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Σιωπηρή διαμαρτυρία στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός! (Photo)

03.11.2017 18:07
Σιωπηρή διαμαρτυρία στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός! (Photo) - Media

 

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα μείνουν σιωπηροί στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους Καταλανούς πολιτικούς κρατούμενους. 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε (3/11, 22:00) τον Ολυμπιακό στο Palau Blaugrana ενώ ο αγώνας με τους Πειραιώτες θα αποτελέσει την πρώτη μορφή διαμαρτυρίας των φίλων των «μπλαουγκράνα» έπειτα από τη φυλάκιση εννέα μελών της Κυβέρνησης της Καταλονίας, για την οποία ο Πέδρο Μαρτίνεθ ζήτησε «λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους».

Μάλιστα οι δυο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι της Μπαρτσελόνα, «Sang Culé» και «Dracs 1991» ενημέρωσαν ήδη για τις δραστηριότητές τους ενάντια στις αποφάσεις της ισπανικής δικαιοσύνης. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, θα αναρτηθεί πανό που θα αναγράφει «Καλώς ήλθατε στη Δημοκρατία της Καταλονίας» στους αγώνες της Euroleague στο Palau Blaugrana ενώ μετά από το τζάμπολ με τους Πειραιώτες δεν θα ακουστεί το παραμικρό για 5′.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26