search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Σοκ για την Κροατία λίγη ώρα πριν τον αποψινό αγώνα με την Εθνική Ελλάδας

09.11.2017 18:08
Σοκ για την Κροατία λίγη ώρα πριν τον αποψινό αγώνα με την Εθνική Ελλάδας - Media

 

Σοκ για την εθνική Κροατίας λίγη ώρα πριν τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδας που αρχίζει στις 21.45.

Τα κροατικά Μ.Μ.Ε. μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα για μια πολύ σημαντική απώλεια των γηπεδούχων στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο Μάριο Μάντζουκιτς, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Κροατίας, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι με την Ελλάδα.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την άμυνα της Εθνικής μας ομάδας, αν ευσταθούν οι πληροφορίες που έρχονται από την Κροατία. Όπως μεταδίδουν τα εγχώρια Μ.Μ.Ε. ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και δεν θα παίξει.

Αντικαταστάτης του στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Αντρέι Κράμαριτς της Χόφενχαϊμ που θα παίξει δεξιά, με τον Ιβάν Πέρισιτς αριστερά και τον Νίκολα Κάλινιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τριάδα Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς θα ξεκινήσει στα χαφ, ενώ μπροστά από τον τερματοφύλακα Σούμπασιτς, θα παίξει η αμυντική τετράδα των Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα και Στρίνιτς.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα κροατικά δημοσιεύματα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:23