search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Σαρώνει η «Ευρυδίκη»: Απροσπέλαστη η Αθήνα – Δείτε Live σε ποιες περιοχές βρέχει (Photos +Χάρτες)

13.11.2017 12:16
Σαρώνει η «Ευρυδίκη»: Απροσπέλαστη η Αθήνα – Δείτε Live σε ποιες περιοχές βρέχει  (Photos +Χάρτες) - Media Gallery

 

Στο έλεος της «Ευρυδίκης» βρίσκεται η χώρα καθώς από το βράδυ της Κυριακής βροχές και καταιγίδες έχουν βυθίσει αρκετές περιοχές προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Επίσης, καλλιέργειες, σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ η βροχόπτωση είναι έντονη στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Δείτε εδώ live σε ποιες περιοχές βρέχει.

Ο χάρτης αποτυπώνει τη θέση του χαμηλού και την συνολική βροχή που αναμένεται από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ μεγάλες είναι οι καταστροφές και στην Αργολίδα. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του topontiki.grΒούλιαξε η Αργολίδα: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα Video +Photos )  με αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστοφής.

Ο χάρτης παρουσιάζει τη θέση του χαμηλού και τις βροχές τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13 Νοεμβριου.

Αναλυτικότερα, η «Ευρυδίκη» πλήττει από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου 2017 με βροχές και καταιγίδες την κεντρική και νότια χώρα. Για το υπόλοιπο της ημέρας τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν κατά κύριο λόγο την Aνατολική Στερεά, το Kεντρικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Καταιγίδες και την Τρίτη

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τα εντονότερα φαινόμενα να αναμένονται στις δυτικές παράκτιες και νησιωτικές περιοχές και την Ήπειρο.

Κακοκαιρία από την Τετάρτη έως την Παρασκευή

Το τριήμερο Τετάρτης – Παρασκευής (14-16/11) διαδοχικές διαταραχές οφειλόμενες σε έντονη αστάθεια στην ατμόσφαιρα θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Με τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, προκύπτει ότι έως την Πέμπτη 15 /11 θα επηρεαστούν κυρίως τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επικεντρώνονται κυρίως στην Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και το Αιγαίο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi. Χάρτες: Meteo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30