search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:55
MENU CLOSE

Περιμένοντας τις ανακοινώσεις…

08.11.2011 07:24
Περιμένοντας τις ανακοινώσεις… - Media

Σε κλίμα συνεχών ανατροπών, με το όνομα του Λουκά Παπαδήμου να επανέρχεται ως επικρατέστερο για τη θέση του νέου πρωθυπουργού και με την… ανταλλαγή ανακοινώσεων Σαμαρά-Ρεν για τις γραπτές δεσμεύσεις που ζητάει η Ευρώπη και από τη ΝΔ, για την τήρηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, συνεχίζεται η πολύωρη αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσων και για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Παρακολουθείστε αναλυτικά τις εξελίξεις.

Σε κλίμα συνεχών ανατροπών, με το όνομα του Λουκά Παπαδήμου να επανέρχεται ως επικρατέστερο για τη θέση του νέου πρωθυπουργού και με την… ανταλλαγή ανακοινώσεων Σαμαρά-Ρεν για τις γραπτές δεσμεύσεις που ζητάει η Ευρώπη και από τη ΝΔ, για την τήρηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, συνεχίζεται η πολύωρη αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσων και για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

01:10 Σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, θα ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Ο κ. Παπανδρέου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παπούλια, προκειμένου να ανακοινώσει το πρόσωπο που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης και να υποβάλει την παραίτηση της κυβέρνησης του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, όπουτα κόμματα θα κληθούν να δηλώσουν ότι ψηφίζουν τον νέο πρωθυπουργό. Με αυτό ως δεδομένο, ο κ. Παπούλιας τεκμαίρει ότι ο νέος πρωθυπουργός έχει τη δεδηλωμένη και τον ανακηρύσσει εντολοδόχο χωρίς να χρειαστεί διερευνητική εντολή. Ο νέος πρωθυπουργός ανακοινώνει τη σύνθεση της κυβέρνησης και προσέρχεται στη Βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης, διαδικασία η οποία αν γίνει με συνοπτικές διαδικασίες μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε 5 ώρες αντί για 1 έως 3 μέρες που απαιτούνται συνήθως.

00:40 Ο πρόεδρος της βουλής σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους τα ξημερώματα της Τρίτης διέψεσε τις φήμες που τον ήθελαν να ηγείται του νέου κυβερνητικού σχήματος. Επιπλέον και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα σενάρια για τον Φ.Πετσάλνικο.

00:20 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού στην βουλή με τους Ευ. Βενιζέλου, Ν. Αθανασάκη αλλά και του Φίλιππου Πετσάλνικου. Αποχώρησε από τη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου.

23:50 Αμφίβολη εμφανίζεται πλέον η υποψηφιότητα Παπαδήμου. Στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, αλλά και του νυν προέδρου Φίλιππου Πετσάλνικου.

23:25 Ο πρωθυπουργός συναντάται με τον υπουργό Οικονομικών,Ευάγγελο Βενιζέλο, στη Βουλή.

23:10 Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως «ο λευκός καπνός θα βγεί από το Μαξίμου. Άρα οι ερωτήσεις πρέπει να πάνε αλλού. Έχουν γίνει οι επαφές και αναμένουμε ο πρωθυπουργός να κάνει τις ανακοινώσεις του».

Εν τω μεταξύ, διέψευσε τις φήμες που αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν, λόγω της άρνησης Σαμαρά να δεσμευθεί με επιστολή για την εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

22:40 Ο πρωθυπουργός παραμένει στο γραφείο του και έχει συναντήσεις με στενούς του συνεργάτες

22:00 Ο Απόστολος Κακλαμάνης, επανήλθε δριμύτερος, κάνοντας δηλώσεις και στο κρατικό κανάλι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Αυτό που είναι σημαντικό είναι η συμφωνία των δύο κομμάτων για μία σταθερή κυβέρνηση έργου και το πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής της νέας κυβέρνησης έρχεται δεύτερο».

21:30 Πρόταση για άμεση συνάντηση απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και στον  Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να  «βρουν τη κατάλληλη σύνθεση και τον πιο ενδεδειγμένο για πρωθυπουργό». Επεσήμανε, μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης ότι «όσο  το ψάχνουνε, τόσο χάνεται πολύτιμος χρόνος, τόσο μας κοροϊδεύει η Ευρώπη, τόσο ανασφαλής αισθάνεται ο Έλληνας».

21:00 Νέα τηλεφωνική επικοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.

20:57 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Έλληνα αντιπρόσωπο στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

20:30 Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο Όλι Ρεν για την γραπτή δήλωση του κ. Σαμαρά.

«Το ότι η Ευρώπη έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι μπορεί να προσβάλλει την εθνική μας αξιοπρέπεια» ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης.

19:50 Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, προέβη σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον θέλουν να μετέχει στη νέα κυβέρνηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «τι είμαι εγώ; Εξωφυλαρούχα; Δεν με σκέφτονται στο κέντρο. Εγώ, όπως πολύ καλά ξέρετε, είμαι απέναντι στα συμφέροντα». Επιπλέον, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο τόπος έχει ανάγκη κυβερνήσεις και όχι αντιπολίτευση και μπάχαλο. Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Πρέπει και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να είναι ενωμένοι».

https://www.topontiki.gr/img/uploads/big/132075062834.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18:50 Με νεότερη τοποθέτηση του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, τόνισε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να επιμείνει στο ζήτημα των γραπτών δεσμεύσεων από τους εταίρους της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα», απαντώντας άμεσα στις δηλώσεις Σαμαρά ότι για την εκταμίευση της έκτης δόσης προαπαιτούμενο είναι οι έγγραφες εγγυήσεις.

Παράλληλα, σημείωσε πως «η μονομερής εξαγγελία του δημοψηφίσματος από την Ελλάδα προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις εμπιστοσύνης των Αθηνών με την ΕΕ και ότι η εμπιστοσύνη αυτή πρέπει να αποκατασταθεί».

18:40 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, από το βήμα της συνεδρίασης της Κ.Ο του κόμματος του, επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού, επιτείνει το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που υπάρχει στις αγορές απέναντι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα να παραμένει εκτεθειμένη σε απρόβλεπτους κινδύνους».

18:30 «Είμαστε πια κοντά σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

«Δεν είναι εύκολα τα βήματα, η ελπίδα, όμως νομίζω, όλων μας – είναι ότι δεν θα βρούμε εμπόδια στην πράξη, αλλά θα πρυτανεύσει ένα θετικό κλίμα σ’ αυτή την προσπάθεια για να διαμορφώσουμε και μια κουλτούρα συνεργασίας» πρόσθεσε.

18:20 Συνάντηση με τον κ. Ρουμελιώτη θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

18:15 Δήλωση – μήνυμα Σαμαρά με αποδέκτες Βρυξέλλες και το εσωτερικό της ΝΔ:

«Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Έχω από καιρού και επανειλημμένα εξηγήσει γιατί, προκειμένου να προστατευτούν η ελληνική οικονομία και το ευρώ, έχει γίνει “αναπόφευκτη” η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέτει σε αμφιβολία», τόνισε με νόημα ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

https://www.topontiki.gr/img/uploads/big/132077363331.jpg

18:00 Ευάγγελος Βενιζέλος σε δημοσιογράφους: «Πρέπει να τελειώνει απόψε το θέμα της κυβέρνησης γιατί πρέπει να σώσουμε τη χώρα».

17:35 Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή του Reuters ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Λουκά Παπαδήμο για τη θέση του πρωθυπουργού.

17:30 Πληροφορίες φέρουν τον πρωθυπουργό να επιστρέφει στο γραφείο του στη Βουλή, μετά από σύντομο διάλειμα που έκανε στον Εθνικό Κήπο, πίνοντας καφέ με υψηλόβαθμο στέλεχος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

https://www.topontiki.gr/img/uploads/big/132076747279.jpg

16:00 Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι νέος πρωθυπουργός θα είναι ο Λουκάς Παπαδήμος. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

15:50 «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρωθυπουργός. Ο… “Φούφουτος” να είναι, αρκεί να ξέρω ότι η κυβέρνηση αυτή θα μείνει για λίγο χρόνο και θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα», τόνισε ο Γιάννης Μανώλης σε δηλώσεις του στο «Βήμα FM».

Παράλληλα, εξέφρασε τη διαφωνία του σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων εκ μέρους της ΝΔ στη νέα κυβέρνηση. «Αφού το έχει πει από την αρχή ο πρόεδρος του κόμματος ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε. Δεν πρέπει να συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα» τόνισε με νόημα.

15:40 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, σε άρθρο του επισημαίνει ότι «η παραίτηση του Πρωθυπουργού εγκαινιάζει την είσοδο στην εποχή των συμμαχικών προγραμματικών κυβερνήσεων και το τέλος του παλαιού δικομματισμού, τη νέα ίδρυση και ριζική ανασύνθεση του πολιτικού χώρου μεταξύ δεξιάς και κομμουνιστικής αριστεράς, και τέλος, τον πολιτειακό – συνταγματικό μετασχηματισμό του μεταπολιτευτικού καθεστώτος».

Μάλιστα θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σημειώνει χαρακτηριστικά για τον κ. Παπανδρέου ότι «ένα δημοψήφισμα τον έφερε στην κορυφή, ένα «δημοψήφισμα» προκάλεσε την πτώση του αλλά ίσως είναι στο τέλος αυτή η εκούσια μαγική ζαριά που κερδίζει όταν τα έχεις χάσει όλα».

https://www.topontiki.gr/img/uploads/big/132076238276.jpg

15:35 Διχασμένο εμφανίζεται το επιτελείο Σαμαρά για τη γενικότερη στάση που θα κρατήσει. Υπάρχει μια ομάδα που διαφωνεί με τη στάση Σαμαρά σχετικά με τη συγκυβέρνηση και προτείνει τη μη συμμετοχή στη κυβέρνηση, προσφυγή στις κάλπες, παρέχοντας ψήφο ανοχής στη βουλή. Σχετικά με τη δανειακή σύμβαση υποστηρίζουν ότι αρκεί η διαβεβαίωση Σαμαρά προς τους εταίρους ότι θα ψηφιστεί και η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και η δανειακή σύμβαση. Μάλιστα είναι τόσο έντονες οι αντιδράσεις από κόσμο της ΝΔ που τα τηλέφωνα σε εφημερίδες και σε ραδιόφωνα που πρόσκεινται στη ΝΔ έχουν σπάσει.

15:30 «H κυβέρνηση που θα σχηματιστεί θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη «να αφήσει το φλερτ με τις μνημονιακές δυνάμεις» και να αποφασίσει την ένταξη του σε ένα «πλατύ μέτωπο» που θα ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα και να προσεγγίσουν την Αριστερά. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε επίσης πως: «οι ολετήρες γίνονται σωτήρες».

15:25 Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters, o Ηλίας Μόσιαλος δήλωσε πως o Γ. Παπανδρέου είπε στους υπουργούς του, ότι το ζήτημα του νέου πρωθυπουργού θα διευθετηθεί σύντομα.

https://www.topontiki.gr/img/uploads/big/132075983565.jpg

15:20 Υπάρχουν αντιδράσεις από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από την αξιωματική αντιπολίτευση στη νέα κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο Κ. Μαρκόπουλος διέψευσε τις φήμες σχετικά με την ύπαρξη κειμένου υπογεγραμμένου από μέλη της ΝΔ στο οποίο καταγράφονταν η αντίθεση τους στη συμμετοχή μελών της ΝΔ στη νέα κυβέρνηση, πτυχή στην οποία φαίνεται να έχει συμφωνήσει ο Α.Σαμαράς. Μάλιστα ο Κ.Μαρκόπουλος επισημαίνοντας ότι στηρίζει την πολιτική Σαμαρά, διευκρίνισε πως είναι φυσικό κάποιοι στο κόμμα να μην  θέλουν τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τη ΝΔ στη νέα κυβέρνηση, ενώ  κάποιοι άλλοι να θέλουν.

15:15 «Όσο πιο ταχεία και ευρεία είναι η συμφωνία για τη νέα κυβέρνηση, τόσο πιο γρήγορα θα ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Παράλληλα εκφράζει την αγωνία του για τις πολιτικές εξελίξεις και υπογραμμίζει ότι η εθνική συνεννόηση και η πολιτική συναίνεση αποτελούν ικανή και αναγκαία συνθήκη για την έξοδο της χώρας από την ύφεση.

15:00 Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να αποσταλεί στο Eurogroup και την Κομισιόν επιστολή που θα υπογράφεται από τον νέο πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στην οποία θα δηλώνουν ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της 27ης Οκτωβρίου.

14:39 Τί είπε για τη διαδικασία ο Γιώργος Παπανδρέου στο υπουργικό: Όταν αποφασιστεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού θα συγκληθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ΓΑΠ θα ανακοινώσει το όνομα και τα κόμματα θα κληθούν να δηλώσουν ότι τον ψηφίζουν. Με δεδομένο αυτό, ο ΠτΔ τεκμαίρει ότι ο νέος πρωθυπουργός έχει τη δεδηλωμένη και τον ανακηρύσσει εντολοδόχο χωρίς να χρειαστεί διερευνητική εντολή. Ο νέος πρωθυπουργός ανακοινώνει τη σύνθεση της κυβέρνησης και προσέρχεται στη Βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης, διαδικασία η οποία αν γίνει με συνοπτικές διαδικασίες μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε 5 ώρες αντί για 1 έως 3 μέρες που απαιτούνται συνήθως.

https://www.topontiki.gr/img/uploads/big/132075714779.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14:38 Διευκρινίζεται ότι ο πρωθυπουργός δεν ζήτησε στο υπουργικό τις παραίτησεις των μελών του, αλλά να τις έχουν έτοιμες όταν και αν τους ζητηθούν.

14:30 Η ΝΕΤ μεταδίδει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος δέχθηκε την πρόταση για πρωθυπουργία υπό τον όρο ότι ή θα είναι και υπουργός Οικονομικών ή θα επιλέξει ο ίδιος το οικονομικό επιτελείο.

14:25 Τελείωσε το υπουργικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρωθυπουργός ζήτησε τις παραιτήσεις των υπουργών.

14:20 Συνεδριάζει στις 14.30 το μεσημέρι η ΚΟ του ΛΑΟΣ στη Βουλή με αντικείμενό της τις τρέχουσες εξελίξεις.

14:00 Ο Απόστολος Κακλαμάνης αναφέρει σε δημοσιογράφους ότι δεν τίθεται θέμα ανάληψης της πρωθυπουργίας από μέρους του, δείχνοντας μάλιστα και το βιβλιάριο υγείας του για να υπερτονίσει ότι η κατάστασή του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού.

13:50 O βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε ότι: «Μετά την ανακούφιση που ένιωσε ο ελληνικός λαός από την αρχική απόφαση των αρχηγών των δύο παλαιών κομμάτων, ακολουθεί μια καθυστέρηση που μόνο απογοήτευση και οργή προκαλεί».

13:50 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει… σιβυλλικά, “γιατί να είναι κάποιος κουμπάρος σε έναν γάμο που δεν θα πετύχει”, αναφερόμενος στο θέμα συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

13:45 Ο Κ. Αϊβαλιώτης δηλώνει στη ΝΕΤ ότι υπήρξε πρόταση από τον Γ. Παπανδρέου στον Γ. Καρατζαφέρη για να αναλάβει ο δεύτερος θέση αντιπροέδρου στη νέα κυβέρνηση, καθώς και να “πάρει” ο ΛΑΟΣ 4 υπουργεία, αλλά δεν έγινε δεκτή.

13:33 Πληροφορίες φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου να βγαίνει από τη συνεδρίαση του υπουργικού και να συναντάται με τον Απόστολο Κακλαμάνη.

13:25 Αρχίζει η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας από τον αρχικό προγραμματισμό.

13:10 O Χρήστος Παπουτσής σε ερώτηση του Associated Press: “Όταν οι σχέσεις των πολιτικών κομμάτων διαμορφώνονται με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη σαφήνεια, την εντιμότητα και την ηθική, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο, για τον λαό, τη χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

11:50 «Το θέμα του πρωθυπουργού πρέπει να κλείσει άμεσα… Περιμένουμε τις ανακοινώσεις» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι στη νέα κυβέρνηση θα συμμετάσχουν και πολιτικά στελέχη της ΝΔ.

11:20 Στη φημολογία για τα ονόματα υποψήφιων πρωθυπουργών προστίθεται και αυτό του Απόστολου Κακλαμάνη.

11:10 Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό το πρωί, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

10:20 Αναζωπυρώνονται οι φήμες για ανάληψη του αξιώματος του πρωθυπουργού από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Τρίτης συναντάται με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου.

Δείτε εδώ το χρονικό των εξελίξεων της Δευτέρας, 7 Νοεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:53