search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:09
MENU CLOSE

Ζημιές από την κακοκαιρία και στη Βόρεια Ελλάδα

16.11.2017 07:16
«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δυτική Πελοπόννησος, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη (live-χάρτης) - Media

 

Kαι στη Βόρεια Ελλάδα επεκτάθηκε η κακοκαιρία. Τουλάχιστον δέκα πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη από τον έντονο αέρα από τις 04:00 τα ξημερώματα έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το voria.gr, τρία από τα δέκα δέντρα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς κανέναν τραυματισμό. Οι πτώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές της Χαριλάου, της Τούμπας και της Καλαμαριάς. Η Πυροσβεστική επενέβη προχωρώντας στην κοπή και απομάκρυνση των δέντρων.

Στην περιοχή Πλάκα, στο Λιτόχωρο Πιερίας, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για να απεγκλωβίσει δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. 

Η Πυροσβεστική  δέχθηκε 100 κλήσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 80 στην Κατερίνη, 50 στα Γιαννιτσά Πέλλας και 10 στη Γουμένισσα Κιλκίς.

Κλειστή λόγω της κακοκαιρίας παραμένει από χθες η Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Εδέσσης στα όρια με το νομό Πέλλα.

Παράλληλα κλειστό παραμένει και το τμήμα του δρόμου από τα Κουφάλια προς το Πρόχωμα. Από την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή δήμου Χαλκηδόνος έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμοι, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01