search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:08
MENU CLOSE

Οι τράπεζες έδωσαν την πρότασή τους για το Mega – Σύντομα η απάντηση των μετόχων

17.11.2017 19:04
Mega: Σώζεται τελικά ως «μη ενημερωτικό»; - Απόφαση για τη σωτηρία του «Μεγάλου» καναλιού - Media

 

Οι τέσσερις ελληνικές τράπεζες, η Πειραιώς, η Εθνική, η Alpha και η Eurobank, έδωσαν την Παρασκευή την απάντησή τους στους μετόχους του Mega Channel. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι η τραπεζική πρόταση πρακτικά είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά θα γίνουν προσπάθειες για συνεννόηση. Οι μέτοχοι του Μεγάλου Καναλιού θα μελετήσουν τώρα την πρόταση και είναι δεδομένο ότι θα επανέλθουν και θα συνεχίσουν τις συζητήσεις με τις τράπεζες.

Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα, και με δεδομένη τη βούληση των μετόχων να επαναλειτουργήσει το κανάλι, η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Μία εκ των τραπεζών, ΟΧΙ ΟΛΕΣ, φαίνεται να υπαναχώρησε στο θέμα του επιτοκίου μετά από πιέσεις που δέχθηκε από “εξωτερικούς παράγοντες”, που δεν είχαν καν σχέση με τις διαπραγματεύσεις. Σημειώνουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης δεν τέθηκαν ποτέ σε κίνδυνο τα δικαιώματα των εργαζομένων. Όμως, η αγωνία τους συνεχίζεται. 

Πηγή: mignatiou.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59