search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Πέθανε από φυσικά αίτια ο serial killer Τσαρλς Μάνσον (Photos + Video)

20.11.2017 07:18
Πέθανε από φυσικά αίτια ο serial killer Τσαρλς Μάνσον (Photos + Video) - Media

 

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, άφησε την Κυριακή το απόγευμα σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, ένας από τους πιο στυγερούς κατά συρροή δολοφόνους, ο Τσαρλς Μάνσον.  Ο Μάνσον  ήταν φυλακισμένος για την δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ το 1969 και παρέμεινε στη φυλακή για περισσότερα από 45 χρόνια.

Ο Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Τη δεκαετία του 1960 ο Μάνσον, πρώην κατάδικος, συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μια ομάδα ανθρώπων και σχημάτισε την οργάνωση «Οικογένεια Μάνσον». Το καλοκαίρι του 1969 ζήτησε από τα νεαρότερα μέλη να δολοφονήσουν επτά ανθρώπους.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του Ρόμαν Πολάνσκι που ήταν έγκυος οκτώ μηνών. Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τα μέλη της οργάνωσης του Μάνσον.

Το 1971 καταδικάστηκε σε θάνατο μαζί με τέσσερα μέλη της οργάνωσής του. Αργότερα οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια.

Πηγή: Daily Mail, 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59