search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Κιλκίς: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επιθέσεις από σκυλιά σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο (Photos)

24.11.2017 08:50
Κιλκίς: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επιθέσεις από σκυλιά σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο (Photos) - Media

 

Άγρια σκυλιά κυκλοφορούν εντός και εκτός του νοσοκομείου Κιλκίς και επιτίθενται προσωπικό και ασθενείς, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

«Στο χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό. Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για την φιλοξενία τους σε ειδικό χώρο και για την στείρωσή τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς  και τις φιλοζωικές οργανώσεις» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την καταγγελία. από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Κυριακή 12/11/2017   και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά  με επιθέσεις σκύλων σε προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει επίσης ότι «το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.  Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07