22/10/2018 10:08:36

Κιλκίς: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επιθέσεις από σκυλιά σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο (Photos)

Κιλκίς: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επιθέσεις από σκυλιά σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο (Photos) - Media

 

Άγρια σκυλιά κυκλοφορούν εντός και εκτός του νοσοκομείου Κιλκίς και επιτίθενται προσωπικό και ασθενείς, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

«Στο χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό. Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για την φιλοξενία τους σε ειδικό χώρο και για την στείρωσή τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς  και τις φιλοζωικές οργανώσεις» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την καταγγελία. από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Κυριακή 12/11/2017   και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά  με επιθέσεις σκύλων σε προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει επίσης ότι «το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.  Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.