search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Πανικός σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου – Αναπτύσσονται ένοπλοι αστυνομικοί (Video)

24.11.2017 17:10
Πανικός σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου - Αναπτύσσονται ένοπλοι αστυνομικοί (Video) - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς αρχικά ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους και στη συνέχεια και οι σταθμοί Τότεναμ Κορτ και Μποντ Στριτ εκκενώθηκαν και ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή της διάσημης Όξφορντ Στριτ ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει την κατάσταση ως «τρομοκρατικό περιστατικό».

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ χιλιάδες καταναλωτές έχουν παγιδευτεί σε καταστήματα, καθώς η αστυνομία τους καλεί να αδειάσουν τους δρόμους.

Κατά την εκκένωση του σταθμού, αλλά και λίγο αργότερα επικράτησε πανικός, όπως αποδεικνύουν και τα βίντεο που τράβηξαν χρήστες των social media.

Πυροσβεστικά και ασθενοφόρα βρίσκονται ήδη στο σημείο του περιστατικού, ενώ όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:38