search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη – Νεκρός άνδρας και δύο παιδάκια από φωτιά σε διαμέρισμα

25.11.2017 06:48
Λάρισα: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη – Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην Αρωγή - Media
 
Απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς ένας άνδρας, περίπου 45 ετών και δύο παιδιά, 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.
 
Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, τόσο ο πατέρας όσο και τα δύο παιδιά τελικά έχασαν τη μάχη με το θάνατο.
 
Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, στο διαμέρισμα βρέθηκε σημείωμα που παραπέμπει σε αυτοχειρία, ενώ πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στο σημείωμα, που φέρεται να έγραψε ο άνδρας, υπήρχε μεταξύ άλλων η φράση «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν διαζευγμένος και ότι πρόσφατα είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών του.
 
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς».
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26