search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Κεντρικά δελτία των 8: Στα δεκαδικά κρίθηκε η μάχη ΑΝΤ1 – ΣΚΑΙ

25.11.2017 17:06
Τηλεθέαση: Tι έκανε το Voice απέναντι στην ταινία «Καζαντζάκης» - Media

 

Το μεγάλο γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης στο τζαμί της Αιγύπτου, με τους 235 νεκρούς, κυριάρχησε στην ατζέντα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων στη ζώνη των 8, αλλά και του Αlpha που μεταδίδεται στις 7.

Με αυτό ξεκίνησε ο Αντέννα. Μετά το ρεπορτάζ είχε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, ο οποίος μίλησε για το λουτρό αίματος από τους Σουνίτες τζιχαντιστές. Ως δεύτερο θέμα ο σταθμός αξιολόγησε τον συναγερμό στην καρδιά του Λονδίνου με την πληροφορία για πυροβολισμούς.

Ο Αντέννα με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε 16,2%.

Ελάχιατα δεκαδικά πιο πίσω βρέθηκε ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη (15,8%), που ξεκίνησε με την είδηση της τελευταίας στιγμής για πυροβολισμούς στο κέντρο του Λονδίνου, και συνέχισε με το μακελειό στο τζαμί της Αιγύπτου. Τρίτο θέμα έπαιξε τη black Friday στην ελληνική αγορά.

Το Star ήταν πάλι στην τρίτη θέση με ανεβασμένα, όμως, ποσοστά (14%). Όπως κάθε βράδι αγνόησε την κυρίαρχη ειδησεογραφία και έδωσε έμφαση στα θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ, με πρώτο εκείνο της 19χρονης που έχει συλληφθεί στον Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης. Συνέχισε με την κοσμοσυρροή στα μαγαζιά λόγω black friday.

* Τα στοιχεία που παραθέτουμε αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

Και την Παρασκευή ανεξάρτητα από την ώρα μετάδοσης, οι ειδήσεις του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν στην πρώτη θέση και σε ποσοστά και σε αριθμό τηλεθεατών. 

Πηγή: aixmi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30