search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Κάλυμνο: Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στη δολοφονία του φοιτητή

26.11.2017 09:04
Κορωνοϊός-Κάλυμνος: Πώς από «free-covid» νησί, μέσα στα Χριστούγεννα γέμισε κρούσματα (Video) - Media

 

 

Φως στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου -που εντοπίστηκε, την Κυριακή, νεκρός σε απόκρημνη περιοχή στη Χώρα της Καλύμνου- αναμένεται να ρίξουν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών και ο ιατροδικαστής που μεταβαίνουν στο νησί.

Τον άτυχο φοιτητή, που είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφτεί τη μητέρα του, εντόπισε ένας 15χρονος, που είχε πάει στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Ο ανήλικος άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένος. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συνέβη και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το kalymnos-news.gr, το άψυχο κορμί του ήταν πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη σε τυμπανιαία κατάσταση, με θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία και τραύμα στο κεφάλι, που παραπέμπει σε σφαίρα.

Ο 21χρονος φοιτητής βρέθηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο που είχε αφήσει το ποδήλατό του, το Σάββατο της 18ης Νοεμβρίου. Σημείο, που είχαν «χτενίσει» κατ’ επανάληψη οι επίγειες δυνάμεις που ερευνούσαν την περιοχή με τον Κώστα Βάλβη από την Εθελοντική Ομάδα Διασωστών Θήρας να δηλώνει πως και ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοί του είχαν περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Το γεγονός ότι τα παπούτσια και οι κάλτσες του Νίκου Χατζηπαύλου εντοπίστηκαν στην άλλη άκρη του βουνού, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων μακριά, ενισχύουν την εκτίμηση των Αρχών ότι η σωρός του μεταφέρθηκε εκεί και τα ρούχα του πετάχτηκαν για να αποπρασατολίσουν τις έρευνες.

Ο τσακωμός με τον πατέρα

Ο 21χρονος, που ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει στην Κάλυμνο,  μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:51