search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς: Την εποχή του «Λαβ σόρρυ» οι υδραυλικοί με έκαναν επίτιμο μέλος του πανελλήνιου συλλόγου (Video)

26.11.2017 09:54
Τάσος Χαλκιάς: Την εποχή του «Λαβ σόρρυ» οι υδραυλικοί με έκαναν επίτιμο μέλος του πανελλήνιου συλλόγου (Video)  - Media

 

Για τον «Σάκη τον υδραυλικό» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

«Ακόμα με αποκαλούν Σάκη. Τον αγάπησα πάρα πολύ αυτόν τον ρόλο. Αν δεν αγαπήσεις έναν ρόλο, δεν μπορείς να είσαι επιτυχημένος σε αυτόν. Στη σειρά μέσα γυμνώθηκα δύο φορές, μία που ξύπνησα στο κρεβάτι στο πρώτο επεισόδιο και άλλη μία που βγήκα από το μπάνιο με την πετσέτα γιατί δεν ήξερα ότι είναι εκεί ο πατέρας της», ανέφερε.

«Αλλά έμεινε μια ρετσινιά για το δασύτριχο στήθος. Άμα σου δείξω εγώ δασύτριχα στήθη, θα πεις “αυτός ήταν σπανός”. Οι υδραυλικοί, εκείνη την εποχή, με έκαναν επίτιμο μέλος του πανελλήνιου συλλόγου υδραυλικών. Μεγαλύτερη τιμή από αυτή δεν υπάρχει», πρόσθεσε ο Τάσος Χαλκιάς. 

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:37