search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Καμμένος: Ξέρω τον Παπαδόπουλο από τον Μητσοτάκη – Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από έμπορο όπλων

27.11.2017 12:55
voulikammenos_2.jpg

«Παραμύθι ψεύδους, που φτάνει στο τέλος της, και αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας”, έτσι χαρακτήρισε την “επίθεση” που δέχεται από την Αντιπολίτευση για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Απαντώντας στη ΝΔ ο κ. Καμμένος τόνισε πως “η επίθεση αποτελεί απόδειξη του στρατηγικού αδιεξόδου της ΝΔ. Κάποιοι πολιτικοί μετανάστες ήρθαν για να μας χτυπήσουν. Κάποιοι απ’αυτούς πωλητές βιβλίων των ναζί και των γιλέκων, πετούν λάσπη”. “Με αυτούς οποίους θα τα πούμε στην δικαιοσύνη”. 

Μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος ανέφερε: 

Για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

“Είναι μία διακρατική συμφωνία, χωρίς ενδιάμεσο και χωρίς μεσάζοντες. Οι πωλήσεις όπλων, είναι απόλυτα νόμιμες και καθαρές.  Γιατί δεν ζητήσατε την σύγκληση της επιτροπής εξοπλισμών της βουλής; γιατί θέλατε να το τραβήξετε. Ως Υπουργός επέλεξα να φέρω 66 εκατ. στα ταμεία του κράτους. Τα φέραμε στη βουλή τα φέραμε στο ΚΥΣΕΑ, τα ξαναφέραμε στη βουλή. Η καταγγελία σας στηρίχθηκε σε μία αναφορά ενός ταξίαρχου. Δεν είχε βάση. Πετάτε λάσπη” 

Για τον “μεσάζοντα” Βασίλη Παπαδόπουλο

Το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο ήταν ότι εξυπηρετούσε την πλευρά της Σαουδικής Αραβίας και ελέγχθηκε πολλαπλώς και για το ποινικό του μητρώο και όσον αφορά τις άδειες που θα έπρεπε να έχει. Ελέγχθηκε για όλα. Καταθέτω την εξουσιοδότηση της εταιρίας του Παπαδόπουλου από την Σαουδική Αραβία.  Ξέρω τον Παπαδόπουλο από τον κ. Μητσοτάκη, που σήμερα δεν είναι εδώ. Πριν από λίγο έλαβα από το ΥΠΕΞ απάντηση που ζήτησα από το Υπουργείο Εξωτερικών για ένα επαγγελματικό ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Σοβιετική Ένωση. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να δοθεί δάνειο για τους έλληνες εξαγωγείς στη Σοβιετική Ένωση. Στην αποστολή του στη Σοβιετική Ένωση με Έλληνες επιχειρηματίες ο Ηλίας Παπαδόπουλος ταξίδευε με τον γιο του Βασίλη. Στην αποστολή μαζί με τον κ. Μητσοτάκη ήταν η κ. Μπακογιάννη. Η εταιρία του κ. Παπαδόπουλου εισέπραξε 67 εκατ. δραχμές από τον ελληνικό λαό και την Εθνική Τράπεζα. Ο δικηγόρος του κ. Παπαδόπουλου είναι δικηγόρος της ΝΔ και ας σηκώσει το χέρι του μέσα στη βουλή αυτός που είναι ο δικηγόρος του. 

“Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα”

«Πριν από περίπου ένα μήνα έλαβα ένα τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Ζήτησα άρση απορρήτου και αποδεικνύεται ότι πίσω από το τηλεφώνημα ήταν ο έμπορος όπλων Γιώργο Πατεράκης που είναι μέλος της συμμορίας που εκπροσωπείτε σήμερα εδώ. Αυτός που φωτογραφήθηκε με τον Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όσο χτυπάτε αυτή την κυβέρνηση τόσο πιο πολύ ισχυρή θα είναι η συνοχή της. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους”.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01