search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Άγριο έγκλημα στην Κάλυμνο: Με τσουβάλι μεταφέρθηκε το πτώμα του φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε

27.11.2017 14:16
Άγριο έγκλημα στην Κάλυμνο: Με τσουβάλι μεταφέρθηκε το πτώμα του φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε - Media

 

Σοκάρουν οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποφανθεί ότι το πτώμα του φοιτητή φέρει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος. Την εκτίμηση αυτή και των αστυνομικών επιβεβαιώνουν η κατάθεση του ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοσστασίου και οι καταθέσεις όλων όσοι συμμετείχαν στα συνεργεία της έρευνας.

Έτσι προκύπτει το συμπέρασμα ότι το άψυχο σώμα του άτυχου νεαρού τοποθετήθηκε σε τσουβάλι για να μεταφερθεί στο σημείο που βρέθηκε.

Η σορός του φοιτητή αναμένεται να μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να διενεργηθεί από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την κατάθεση 15χρονου μαθητή, ο οποίος ανακάλυψε τη σορό του φοιτητή , στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και τη προηγούμενη ημέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Ωστόσο, εκείνη τη μέρα δεν υπήρχε τίποτα, σύμφωνα με τον 15χρονο.

Ωστόσο, για τα παπούτσια και τις κάλτσες που βρέθηκαν σε αντίθετο σημείο τα οποία η μητέρα του φοιτητή διαβεβαίωσε ότι ανήκαν στο παιδί της, ένας αγρότης που μάζευε ελιές στο σημείο κατέθεσε στην αστυνομία ότι αυτά βρίσκονταν εκεί πάνω από 10 μέρες.

Το ένα παπούτσι που δεν βρέθηκε και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι θα τους υποδείξουν το σημείο ή την περιοχή της δολοφονίας.

Κλιμάκιο της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) βρίσκεται ήδη στο νησί και διεξάγει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή Λαγκά όπου βρέθηκε το πτώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν δυο σενάρια για το θάνατο του 21χρονου. Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, ο Νίκος Χατζηπαύλου πιθανολογείται να ήταν μάρτυρας σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αφού η περιοχή στην οποία βρέθηκε νεκρός χρησιμοποιείται, σύμφωνα με κατοίκους, από εμπόρους ναρκωτικών.

Το δεύτερο σενάριο είναι το ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Δηλαδή, ο δράστης που σκότωσε τον 21χρονο φοιτητή να είχε προσωπικά κίνητρα. Το μόνο που θεωρούν σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου σκοτώθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του.

Γενετικό υλικό από τα ρούχα του 21χρονου, αλλά και από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περεταίρω έλεγχο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48