search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Κυβερνητική πηγή: Κατέρρευσε η σκευωρία Μητσοτάκη, ώρα να ασχοληθούμε με τα σοβαρά, όπως η φοροδιαφυγή

27.11.2017 15:54
Κυβερνητική πηγή: Κατέρρευσε η σκευωρία Μητσοτάκη, ώρα να ασχοληθούμε με τα σοβαρά, όπως η φοροδιαφυγή - Media
 
Μετά την αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή (αναμένεται πάντως να ακολουθήσει και δεύτερος γύρος με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ ο οποίος δευτερολόγησε) κυβερνητική πηγή σχολιάζει πως κατέρρευσε η σκευωρία Μητσοτάκη, καθώς η Σαουδική Αραβία «ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσου στον πρέσβη στο Ριάντ. Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο». 
 
Η ίδια κυβερνητική πηγή καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:
 
– «Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;
– Για ποιά συμφέροντα εργάζεται;
– Θα απαντήσει γιατί το έκανε; 
– Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του»; 
 
Προσθέτει δε ότι «εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση». 
 
Και καταλήγει σχολιάζοντας πως «τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα. Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας. Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα  ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα.
 
Τη φοροδιαφυγή, τις οφσόρ και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης. Αλλά και να προσηλωθούμε  στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:34