search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Νέα δεδομένα για το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

28.11.2017 06:29
Νέες καταθέσεις «κλειδιά» για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο – Τα αιτήματα της οικογένειας   - Media

Ανατροπή στα δεδομένα με τον άτυχο 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο, καθώς όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια – όπως αρχικά είχε ειπωθεί – αλλά μάλλον σε πτώση από βράχο.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, οι κακώσεις στο σώμα του 21χρονου φέρεται πως οφείλονται σε σοβαρό ατύχημα που προήλθε από πτώση. Τα χτυπήματα αλλά και η σωματική εξάντληση ήταν οι δυο σημαντικοί παράγοντες που όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση οδήγησαν τον Νίκο Χατζηπαύλου στον θάνατο. 

Ένα από τα ερωτήματα των αστυνομικών αρχών είναι πως βρέθηκε η σορός του φοιτητή στο σημείο που εντοπίστηκε από τους κατοίκους, όταν αστυνομικοί αλλά και άντρες της πυροσβεστικής είχαν ερευνήσει το συγκεκριμένο σημείο αρκετές φορές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01