search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58
MENU CLOSE

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαυρίδης: Ούτε καλημέρα από κανέναν, δεν θέλω καμία σχέση! (Video)

29.11.2017 12:07
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαυρίδης: Ούτε καλημέρα από κανέναν, δεν θέλω καμία σχέση! (Video) - Media

 

Από τη στιγμή που οι δυο ομάδες ενώθηκαν στο Nomads οι παίκτες δεν σταματούν τους τσακωμούς και τις παρεξηγήσεις. Μία από αυτές θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Κωνσταντίνο Οροκλό να βρίσκονται στο επίκεντρο…

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ξεκαθαρίζει ότι εκτός από τον Αναδιώτη και τον Κατσινόπουλο δεν επιθυμεί να του μιλά κανένας!

«Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο ια μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν τον Κωνσταντίνο Οροκλό ο οποίος τοποθετήθηκε άμεσα, αντιδρώντας σε αυτήν τη συμπεριφορά του Μαυρίδη. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο τελευταίος κάνει συνεχώς τέτοιου είδους ξεσπάσματα με σκοπό να τραβά την προσοχή και να κερδίζει την εύνοια του κοινού.

«Να δώσουμε το Oscar στον κ. Μαυρίδη, το πήρε, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για Πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός και κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού την γουστάρει ο άνθρωπος, να την πάρει σπίτι του», είπε, μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58