22/05/2019 07:17:12

Σπίρτζης: Έρχεται η ψηφιακή αίτηση για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια

Σπίρτζης: Πρόκληση η μείωση των διοδίων - Media
 
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης για την έναρξη της ταχυδρομικής αποστολής των προσωποποιημένων καρτών μετά από ηλεκτρονική υποβολή της σχετικής αίτησης.
 
Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε πως «μετά την ταλαιπωρία των πολιτών, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναθεώρησε την άποψή της και θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον πρόεδρό της και τέως πρόεδρο του ΣτΕ, κ. Μενουδάκο».
 
Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συμπλήρωσε ότι «επομένως, επιτέλους, μπορούμε να στείλουμε ταχυδρομικά τις προσωποποιημένες κάρτες, μέσω ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης και των απαιτούμενων στοιχείων».
 
Η απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να δώσει το πράσινο φως για τη διαδικτυακή έκδοση προσωποποιημένων καρτών τους ΟΑΣΑ, η οποία προήλθε κατόπιν πρόσφατων σχετικών διαβουλεύσεων και συναντήσεων μεταξύ της Αρχής, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του ΟΑΣΑ και του αναδόχου του έργου, προκάλεσε ικανοποίηση, τόσο στο υπουργείο Μεταφορών, όσο και στον ΟΑΣΑ, αφού παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης προσωποποιημένης κάρτας, χωρίς τη φυσική παρουσία του κατόχου στα εκδοτήρια.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.