search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Χωρισμός-βόμβα στη σόουμπιζ – Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο γάμος (Photos)

30.11.2017 17:48
Χωρισμός-βόμβα στη σόουμπιζ - Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο γάμος (Photos) - Media

 

Μπορεί η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός να έχει δηλώσει ότι επιθυμεί πολλά παιδιά και μπορεί, επίσης, να φρόντισε να κρατήσει το γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά για το ζευγάρι, το οποίο οι κακές γλώσσες θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στο χωρισμό.

Ο λόγος για την υπέροχη Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία φαίνεται ότι μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον Τομ Άκερλι ετοιμάζεται για διαζύγιο, με τις πληροφορίες να θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης, λόγω της… αφοσίωσης της Ρόμπι στη δουλειά της.

Η Ρόμπι -η οποία είχε κάνει το μεγάλο «μπαμ» στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»- είναι διαρκώς απασχολημένη με ταινίες και γυρίσματα και δεν δείχνει διατεθημένη να κάνει «παύση» για να ασχοληθεί με τις… οικογενειακές της υποχρεώσεις και τα παιδιά, που ο σύζυγός της θέλει να κάνουν.

Θα φανεί σύντομα, αν οι φήμες θα επαληθευτούν ή όχι, ωστόσο, τα σύννεφα έχουν ήδη μαζευτεί πάνω από το ζευγάρι και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01