search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Αθηναΐς Νέγκα: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος»

02.12.2017 09:49
Αθηναΐς Νέγκα: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος» - Media

 

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Όπως έγραψε στη στήλη της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», επέλεξε να μην το πολυσυζητήσει, όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη της, γιατί προτιμά να μην την κοιτούν περίεργα και έχει την ησυχία της.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα.Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:32