search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:42
MENU CLOSE

«Βόμβα» Αντζελίνα Τζολί: «Κάρφωσε» τον Μπραντ Πιτ – Στη ζωή μου συνέβαιναν πράγματα…

08.12.2017 17:06
Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;    - Media
 
Έναν νέο παράγοντα στην «συνάρτηση» που συγκλόνισε την σόουμπιζ, δηλαδή, το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ προσέθεσε με συνέντευξή της στο Hollywood Reporter η Αντζελίνα Τζολί περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αλλά και δίνοντας μια άλλη διάσταση στον «χωρισμό του αιώνα», όπως έχει αποκληθεί.
 
Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας για την ταινία που γύρισε, ουσιαστικά «κάρφωσε» τον πρώην συζύγό της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Μπραντ Πιτ δεν ήταν και τόσο… παρών, όταν η ίδια «πέρναγε κάβους» με την υγεία της.
 
Στη συζήτησή της με το Hollywood Reporter, η Αντζελίνα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείρηση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω. Μπορώ να πως με τον Brad διδαχτήκαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε. Τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους».
 
Ήδη, διάφορες «κακές» γλώσσες στο Χόλιγουντ και όχι μόνο σημειώνουν ότι με αυτή τη δήλωση η Τζολί ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μπραντ Πιτ, παρά τα όσα έχουν λεχθεί, ήταν μάλλον… απών στις δύσκολες στιγμές που περνούσε. Για να δούμε αν ο Μπραντ απαντήσει…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01