search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Το παλατάκι των 120 τ.μ. που θα μείνουν ο Χάρι και η Μέγκαν (Photos)

09.12.2017 12:01
Το παλατάκι των 120 τ.μ. που θα μείνουν ο Χάρι και η Μέγκαν (Photos) - Media

 

Το βέβαιο είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του, Μέγκαν Μαρκλ, θα έμεναν σε παλάτι μετά τον αρραβώνα τους.

Όμως δεν είχαν αποφασίσει σε ποιο παλάτι απ’ όσα διαθέτει η βρετανική βασιλική οικογένεια θα στεγάσουν τον έρωτά τους. 

Τελικά, όπως αποκαλύπτει η Mirror, το ερωτευμένο ζευγάρι θα μείνει σε ένα παλατάκι-ξενώνα που βρίσκεται δίπλα από το μεγάλο παλάτι του Κένσιγκτον. Στο μικρό παλάτι, που διαθέτει μόλις 2 κρεβατοκάμαρες και έχει εμβαδόν 120 τετραγωνικά μέτρα, έμενε μόνος του ο πρίγκιπας Χάρι για ένα διάστημα και το οίκημα είναι πλήρως ανακαινισμένο και με φροντισμένους κήπους. Πάντως, λόγω του μικρού μεγέθους του, δεν υπάρχει η δυνατότητα για εσωτερικό υπηρετικό προσωπικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν θα έχει καθόλου βοήθεια καθώς σε κοντινή απόσταση στεγάζεται το υπηρετικό προσωπικό της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Αλλωστε, δίπλα μένουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, στο μεγάλο παλάτι του Κένσινγκτον με τα 20 δωμάτια. Πριν πατρευτούν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, έμεναν και εκείνοι για ένα διάστημα στον ξενώνα που τώρα θα φιλοξενήσει τον μικρό γιο της Νταιάνα και του Κάρολου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20