search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Πάτρα: Φοιτητής χάλασε τα σχέδια διαρρηκτών – Η στιγμή της σύλληψης (Video)

10.12.2017 14:19
Πάτρα: Φοιτητής χάλασε τα σχέδια διαρρηκτών - Η στιγμή της σύλληψης (Video) - Media

 

Διάρρηξη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής, δύο αλλοδαποί στο κέντρο της Πάτρας, αλλά για κακή τους τύχη τους πήρε χαμπάρι ένας φοιτητής.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία πρακτορείου ΟΠΑΠ επί της οδού Καραϊσκάκη και κατάφεραν να ξηλώσουν δύο τηλεοράσεις, μέχρι τη στιγμή που έγιναν αντιληπτοί από φοιτητή, που διαμένει στην περιοχή.

Ο φοιτητής σε χρόνο μηδέν κάλεσε την Άμεση Δράση κι έπειτα μετέβη στο σημείο, όπου μαζί με έναν περίοικο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ένα εκ των δύο διαρρηκτών. Ο τσιλιαδόρος, μόλις κατάλαβε ότι έχουν γίνει αντιληπτοί, πρόλαβε να διαφύγει χωρίς να πάρει μαζί του τη λεία, ενώ πλήρωμα περιπολικού που έσπευσε στο σημείο πέρασε χειροπέδες στον ακινητοποιήμενο δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών. Ο δράστης είναι Νιγηριανής καταγωγής και είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: foititikanea.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01