search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Κάλυμνος: Κανένα κάταγμα δεν βρέθηκε στο σώμα του 21χρονου φοιτητή (Video)

15.12.2017 17:39
Εξιχνιάστηκε η σπείρα που εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους στη θεσσαλονίκη - Media

 

Μια άλλη εκδοχή της υπόθεσης ξετυλίγεται μετά την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 21χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που ήταν παρών στη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, Σ. Τσαντίρης, δήλωσε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

«Υπάρχει μια πρώτη διάγνωση. Δεν είχε κατάγματα σε κανένα σημείο του σώματος και δημιουργείται απορία, δηλαδή τι πτώση ήταν αυτή;»

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Ακόμα και κλιμακούμενη να είναι η πτώση, θα αναπτύξει μία ταχύτητα και θα έχουμε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια, στο θώρακα… Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν είχε κατάγματα οστών τέτοια που να δείχνουν μια πτώση με μεγάλη κινητική ενέργεια…».

Το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώνει και ο τραυματιολόγος: «Δεν υπάρχει κάταγμα στις ακτινογραφίες. Κάποιο κάταγμα που να δικαιολογεί πτώση από ύψος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:22