search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Τρόικα και Τσίπρας συμφώνησαν να «ρίξουν» τον Σαμαρά

16.12.2017 08:35
Γεωργιάδης: Τρόικα και Τσίπρας συμφώνησαν να «ρίξουν» τον Σαμαρά - Media

 

Τρόικα και Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν, πριν το 2015, να «ρίξουν» την κυβέρνηση Σαμαρά, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να περάσει σκληρά μέτρα που πέρασε ο νυν πρωθυπουργός, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon».

«Όλα αυτά που έχει κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν πράγματα που αρνήθηκε να τα κάνει πράξη ο Σαμαράς και τα έκανε πράξη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ότι η Τρόικα σε συμφωνία με τον Τσίπρα, έριξαν τον Σαμαρά, για να έρθει στην εξουσία, όπως και έγινε, ο Τσίπρας και να ψηφίσει όσα ψήφισε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε μάλιστα ότι «σε αυτά τα 3 χρόνια ο Τσίπρας έδωσε όλη τη δημόσια ελληνική περιουσία στο υπερταμείο για έναν αιώνα, κάτι που αρνήθηκε να κάνει ο Σαμαράς, έκοψε συντάξεις, μείωσε το αφορολόγητο, πράγμα που όταν το έκανε ο Σαμαράς στα 9.100 ευρώ τον είπαν προδότη και ανέβασαν τον ΦΠΑ κατά 10%».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59