search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Τα έκανε… μούσκεμα η ΑΕΚ, λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης

16.12.2017 17:15
Τα έκανε… μούσκεμα η ΑΕΚ, λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης  - Media

Η Ένωση έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και αν νικήσει ο Ολυμπιακός, χάνει την κορυφή. Η ΑΕΚ ήθελε νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Απόλλωνα Σμύρνης για να κάνει γιορτές μόνη πρώτη, δίχως να περιμένει άλλα αποτελέσματα, αλλά… εγκλημάτησε και έμεινε στο 0-0 στο φινάλε του α’ γύρου.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, όμως τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Οι κιτρινόμαυροι «πέταξαν» πολλές ευκαιρίες είτε γιατί σημάδευαν εκτός εστίας είτε γιατί έπεφταν πάνω στον σταθερότατο Τσόβιτς. 

Η Ένωση διαμαρτύρεται για πέναλτι σε δύο φάσεις καρμπόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τόσο στο 23’ όσο και στο 80ο λεπτό, ο Παπάζογλου κράτησε εντός περιοχής τον Λαμπρόπουλο και δεν του επέτρεψε να κινηθεί προς την μπάλα, με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01